bom-trs
center

szépség arckezelés ránctalanító

Hogy jól érezze magát,
ha tükörbe néz! 

Itt a BOM-TRS center!

Megoldások, amikre mindig is vágyott!

Használja ki az alkalmat, hogy ezúttal az elérhető leghatékonyabb rádiófrekvenciás technológiát állíthassa az Ön szépségének szolgálatába!
Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el a test- és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének végleges felbomlásához vezet. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.
bom-trs Center, újgenerációs rf technológia

A berendezés hexa-poláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, amely a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia. A speciális computer vezérlésnek köszönhetően az RF energia koncentráltsága, elosztási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szablyozható behatolási mélység mellett. Ezáltal nemcsak hihetetlenül kellemes kezelésérzetet biztosítanak Önnek, hanem egyúttal garantálják a maximális hatékonyságot is. A BOM-TRS Center egyedülálló tulajdonsága, hogy a kezelőfejek vörös és kék szinű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal vannak ellátva.

További előnyök

Más idegen anyagokat bejuttató módszerekhez képest ez sokkal természetesebb és tartósabb eredményeket biztosít. A kezelést követően a bőrnek nincs szüksége gyógyulási időre, mely lehetővé teszi, hogy a kezelés befejeződése után Ön azonnal visszatérjen a napi megszokott tevékenységéhez. Eltérően sok más kezeléstől, a napfény és a szoláriumozott bőr nem jelent ellenjavaslatot, tehát a kezeléseket évszaktól és barnultsági állapottól függetlenül bármikor igénybe lehet venni.

BOM-TRS Center kezelési lehetőségei


- Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás
- Cellulit és nyúlási csíkok kezelése
- Bőrfeszesítés, bőrszépítés
- Arcfiatalitás, kollagén rekonstrukció
- Fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentése

Zsírbontás, méretcsökkentés

A rádiófrekvenciás technológiával végzett alakformáló kezelések fő célja a zsírbontás. Ennek egyenes következménye, hogy a kezelések elsődleges célterületei a has, a csipő, a fenék és a combok. Használja ki azonban a lehetőséget, hogy a BOM-TRS Center speciális fejkialakítása lehetővé teszi olyan területek eredményes kezeléseit, mint például a hát, a felkar és a toka. A kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai segítik a felszabadult zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását és meggyorsítják a szervezetből való kiürülést, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását.

narancsbőr kezelés

Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés, és a méreganyagok felhalmozódásának egyenes következménye a jól ismert cellulit különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csökkentésével az eredeti kötőszöveti állapot helyreállítását célozzuk meg. Ön a megoldás ismertetőjét tartja a kezében. A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését.

arcfiatalítás, kollagén, rekonstrukció

Az életkor előrehaladtával a bőr feszességéért felelős kollagén termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ezt a folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A BOM-TRS Center berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságat, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

kinek ajánlott ez a kezelés?

Bárkinek, aki rövid idő alatt jelentősen szeretne karcsúsodni, de nem szívesen vetné magát alá semmilyen műtéti eljárásnak, továbbá mindenkinek, aki szeretné jelentősen megfiatalítani az arcát. Tehát azoknak, akik örömmel vennék, ha ismerőseik azzal köszöntenék: „De jól nézel ki!"

Hány kezelésre lesz szükségem?

A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését havi 1 fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatóak.

milyen érzés?

A kezelés során vendégeink kellemes meleg érzetről számolnak be, mely párosulva a kezelőfej harmonikus mozgásával, pihentető és relaxáló hatású. Vendégeink gyakran elszenderednek. Ennél a kifinomult technológiánál nyoma sincs tehát a nagyon intenzív és fájdalmas forróság érzetnek. Sőt, ez a berendezés egy biztonsági funkciót is tartalmaz, amely a hőmérséklet túl magasra emelkedése esetén a kezelési energiát automatikusan leszabályozza.


mit kell tennem a megfelelő hatás eléréséért?

Fogyasszon legalább 2,5 liter folyadékot naponta, mellőzve a szénsavas, alkoholos és cukrozott italokat. A megfelelő folyadék mennyiség bevitele nélkülözhetetlen a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüléséhez. Saját szemével fogja látni, ahogy a méreganyagok távoznak szervezetéből. További fontos információ, hogy brit kutatók nemrég nyilvánosságra hozott vizsgálatai szerint bármely alakformáló kezelés hatékonyságát átlagosan 40%-al növeli egy, a kezeléshez társított ésszerű diéta.

testkezelés szép vitalitás

kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Természetesen bizonyos egészségügyi problémák és súlyos kórképek kizárhatják ennek a berendezésnek a használatát, ezekről azonban az első kezelés előtti konzultáción tájékoztatni fogják Önt.


szakértelem és eredmények

Amikor Ön egy rádiófrekvenciás berendezéssel végzett alakformáló, illetve arcfiatalitó kezelés igénybevételéről dönt, mind az eredmények mind, pedig az Ön komfortérzete szempontjából kiemelten fontos, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást kapja. A BOM-TRS Center géppel dolgozó szakemberek eseteben Ön a fent leírtak teljesülésében biztos lehet. A BOM-TRS Center berendezést alkalmazó szalonokban a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb RF technologiát alkalmazzák, az ehhez méltó magas szakmai tudással. Ez biztosítja, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a testkontúr átalakitó és arcfiatalitó kezelésekkel. Mindezen információk birtokában biztosra veheti, hogy Ön a legjobb kezekben lesz, és nagyszerű eredményeket fog elérni. Sok esetben nem csak Vendégeink, de még szakembereink is meglepődnek a fantasztikusan eredményes kezelések láttán.

Szeretettel várjuk!


Elérhetőségünk

Telefon: +36 70 402 8644

Címünk: 3525. Miskolc,
Kazinczy F. utca 4/B