Starvac px1

kezelés szép bőr fogyás gép

Új PULSTAR / STARVAC PX1

Dupla fiziológiai nyomás gradiens a szépségipari és orvosi nyomás-terápia szakértőjétől!

Az új Pulstar PX1 a leghatékonyabb technikát használja a véredény és nyirokrendszer elégtelenségek, valamint az azokból eredő állapotok kezelésére.

szépségápolási kezelések

Cellulite:
- Helyi
- Kezdeti
- Krónikus
- Előrehaladott
Nyirokmasszázs


hogyan működik?

A PX1 technológia az egyedi Pulstar dupla fiziológiai nyomás gradiens szabadalmunkra épül. Az alkalmazott technika csökkenő nyomást hoz létre a kamrás kezelő tartozékok valamennyi kezelési kamráján keresztül. Ez az eljárás, amely a terapeuta kezének munkájához hasonIó kezelést nyújt, kizárja azt az érszorító hatást, amelyet a gradiens nélküli, más nyomásterápiás eszközöknél lehet tapasztalni.

A Pulstar/Starvac készülékeket angiológusok, fizikoterapeuták, rehabilitációs központok, szépségszalonok és számtalan Thalasso-terápiás központ használja, világszerte.

szép láb szép bőr fiatalítás kezelés

Miért ajánlott ez a kezelés?

Manapság a cellulit egy jól ismert szó, amit méreganyaggal telt zsíros lerakódásként definiálhatunk. A cellulitisz nem csak kozmetikai probléma. A zsírsejtek jelentős tömegben felhalmozódnak, fájdalmasan nyomhatják az idegsejteket és a hajszálereket. A cellulitiszben szenvedők számára nagyon kellemetlen a gyúró mozdulatokkal végzett masszázs, ráadásul a cellulitis szövet oxigénellátottsága rossz, emiatt a csökkent anyagcsere következtében felhalmozódnak a salakanyagok. A zsírsejtek nyomják az ereket és a nyirokpályákat ami miatt pangás alakul ki. A nyirokrendszer károsodása következtében fehérjedús folyadék szaporodik fel a szövetekben nyiroködéma alakul ki. A nyiroködéma progresszív állapot, mely az életminőség romlásához, az életet is veszélyeztető súlyos szövődményekhez, munkaképesség csökkenéshez vezet.

Szeretettel várjuk!


Elérhetőségünk

Telefon: +36 70 402 8644

Címünk: 3525. Miskolc,
Kazinczy F. utca 4/B