starvac sp2

szép alap bőr kezelés feszes fiatalítás fáslizás fogyás ráctalanító

Gördülékeny Alakformálás

Görgő-szívófejes masszázstechnika, a kötőszövet újjászületéséért. Egy igazán hatásos kezelési módszer, mely egyesíti magában a vákuum masszázs és a „görgő stimulációs” kezelési technikák előnyeit.

a starvac masszázs kezelésről

A vákuumhatás és annak időbeli változtatása során létrejövő pulzálás és masszírozás hatására a teljes nyirokkeringés, és a vérkeringés egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtek és szövetek megjavult anyagcsere folyamatain keresztül, mely nagymértékben hozzájárul a felhalmozódott zsírok gyorsabb lebontásához és az egészséges kötőszövet eléréséhez a szervezetben. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és nyirokerek között erősen salaktalanító, méregtelenítő és ödéma csökkentő hatású. A készülék speciális, szabadalmaztatott kiegészítőinek és személyre szabható széleskörű beállításainak, valamint terapeutáink professzionális masszázstechnikáinak köszönhetően Ön fájdalommentesen és gyorsan megszabadulhat a kötőszövetében és lágyszövetekben felhalmozódott méreganyagok jelentős részétől.

kezelési profilok

Szépség és testápolás:
- Cellulite csökkentő és feszesítő
kezelések
- Nyirokmasszázs és méregtelenítő kezelések
- Zsírleépítő és karcsúsító kezelések
- Relaxációs és masszázskezelések
- Arc kezelések
Orvosi és terápiás alkalmazások:
- Reumatológiai kezelések
- Traumatológiai kezelések
- Sport és Wellness kezelések
- Reflex terápiás kezelések

mik azok a méreganyagok?


A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek a lágyszövetben halmozódnak fel, és tárolódnak. A felhalmozódásuk főként az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a testmozgás hiányának következménye. A toxikus anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, mely a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezik. Ez a folyamat végső soron a jól ismert cellulit kialakulásához vezet. A Starvac masszázskezelés során a kapillárisok átjárhatósága fokozódik, az oxigénnel telített friss vér a kezelési helyre áramlik, majd az elhasznált salakanyag tartalmú testnedvek a vénák és nyirokerek segítségével a szervezet kiválasztó rendszerein keresztül távoznak.
segít a starvac kezelés a cellulit megszüntetésében?

Manapság a cellulit egy jól ismert szó, amit méreganyaggal telt zsíros lerakódásokként definiálhatunk. Mivel a cellulit egy olyan rendellenes állapot, amely a bőrt szilárdan tartó kötőszövet struktúrák lassú tönkremenetelét okozza, a létrejött cellulitnak normál étrend és hagyományos testmozgások segítségével történő megszüntetése rendszerint nem lehetséges. A Starvac masszázskezelés garantáltan segít a rendellenes állapot megállításában és visszafordításában, a kiváltó ok, vagyis a túlzott méreganyag felhalmozódások kiküszöbölésével, valamint a kötőszövet áteresztőképességének javításával. A testben a cellulit fokozatosan, hosszú idő alatt alakul ki, így nem is tűnhet el egy-két kezelés hatására annak ellenére, hogy a kezeléseink rendkívül látványos eredményeket mutatnak. A cellulit fokától függően testre szabott kezeléssorozat vezet megfelelő eredményre.


hogyan lehet starvac masszázst végeztetni?

Először is, telefonáljon és kérjen időpontot a prospektus hátoldalán található telefonszámon. Szakemberünk meg fogja kérni, hogy töltsön ki egy kérdőívet. Diagnosztizálja Önt, majd megbeszélik az elérendő célokat. Szakemberünk ezután kb. 40 percen keresztül masszírozza az Ön testét a készülékkel több kezelőfej alkalmazásával. Megemeli a petyhüdt popsi feleket, behúzza a derekat, karjait vissza feszesítve - testszobrászként ideális alakra formálja kontúrjait. Akár az Ön fájós hátát, derekát, vállait is professzionálisan kezeli. Miután felöltözött, szakemberünk megbeszéli Önnel a kezelés utáni teendőket. A teljes testkezelés körülbelül egy órát vesz igénybe.

mennyit fogok fogyni?

A STARVAC masszázskezelés elsősorban a testméretek csökkentésére, a kötőszövet keringésének helyreállítására és nem a súly csökkentésére tervezték. Az átlagember mérete általában egy-két ruhaméretet csökken az első kezeléssorozatot követően, az ügyfél adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelések utáni napokban fokozódnak. Az urak által is kedvelt masszázs jelentős mértékben csökkenti a hasméreteket.

tartós lesz a méretcsökkenés?

Tapasztalataink szerint a méretcsökkenés addig marad meg, amíg Ön nem szed fel extra súlyt. Hosszantartó eredmények megőrzése érdekében időnként egy-egy fenntartó kezelés ajánlott.

biztonságos a starvac-masszázs és nem lesz kellemetlen?

Készülékünk valamennyi masszázsfunkciója gondosan tesztelt. A Starvac masszázs egyáltalán nem lesz kellemetlen, már nyoma sincs a hagyományos gépeknél tapasztalható kapilláris sérüléseknek, fajdalmaknak vagy elszíneződéseknek. Minden a STARVAC SP-2 készüléket jogosultan kezelő szakember saját nevére kiállított diplomát kap, mely igazolja a megszerzett képesítését. A készülék különleges és szabadalmilag védett kiegészítői (kétkamrás szívócsészék, görgős kezelőfejek) garantálják a tökéletes hatású, biztonságos kezelést az első pillanattól.

Mit tesz a starvac-masszázs a bőrömmel?

A masszázs kitisztítja és intenzíven méregteleníti a bőrt - ügyfeleink elmondása szerint bőrüket nagyon puhának, simának és feszesebbnek érzik a masszázst követően. Sok ügyfelünk már csak a méregtelenítő és keringést javító hatásáért is kedveli a Starvac masszázst.

segít a masszázs halványítani a nyúlási csíkokat?

Igen! A bőr megfeszülésének eredményeképpen, elhalványodnak és kevésbé észrevehetők lesznek a terhességi csíkok és műtéti hegek.

végezhető-e a kezelés visszeres lábon?

Szakemberünk pontosan diagnosztizálja az Ön kezelendő területeit, annak érdekében, hogy a kezelés minden esetben kockázatmentes legyen. Az akut gyulladásban lévő fájdalmas visszereket nem kezeljük, azonban minden egyéb esetben hasznos a kezelés a végtag keringése szempontjából.hány kezelésre lesz szükségem?

Ez attól függ, hogy mik az Ön céljai. Mennyire laza a bőre, milyen gyorsan gyűlnek újra össze a méreganyagok, milyen fokozatú a cellulitja, és hogy csak méretet akar-e csökkenteni, vagy teljes méregtelenítést szeretne fogyasztással.

A Starvac kezelés rendkívül hatékony. 12-15 masszázskezelésből álló kúra általában optimális hatást fejt ki, heti 2-3 naponta ismételve. Az Ön elvárásainak és egyéni adottságainak függvényében szakemberünk segít a megfelelő kezelési terv kialakításában. Búcsúzóul szakemberünk ellátja Önt kezelés utáni tanácsokkal, étkezésre és folyadékfogyasztásra vonatkozó tudnivalókkal.

Szeretettel várjuk!


Elérhetőségünk

Telefon: +36 70 402 8644

Címünk: 3525. Miskolc,
Kazinczy F. utca 4/B