weiner aroma-terápia

szép alap bőr kezelés feszes fiatalítás fáslizás fogyás

Wiener kosmetikum

Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési eljárás arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk.
A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.
Az eljárást szépség- és wellness-szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa-szerte.

kozmetikum szépség fogyás bőrfeszesítés

Négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp!

Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatanyagokban lévő illóolajak, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknal fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belso hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segitségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítésérol és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok! Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja! Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún. szaunahatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

aroma terápia szépség szép bőr fiatalodás

kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, bőr finomítására, nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaságnak). Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, amikor használatát mégsem javasoljuk. Általánosan mondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetesz, keringési, légzési és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén. Szakemberünk a vendéglap felvétele során pontosan tájékoztatja Önt a kontraindikációkról. Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés, illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek - mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés - az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet. Ezek az alábbiak: Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után, azonnal centiméterekben mérhető. A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően. Erőteljes cellulite-csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre. Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

aroma terápia szép bőr kezelés

Hány kezelésre lesz szükségem?

Ez attól függ, hogy mennyit szeretne karcsúsodni, mennyire laza a bőre, a nyúlási csíkok állapotától, illetve a cellulitisz fokától. Általában a szalonokban és kozmetikákban 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti 2-3 alkalommal. Szükség esetén több kúrát alkalmazunk, amely során néhány hónap alatt még a legreménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak. A kezelő szakember instrukcióinak betartása természetesen elengedhetetlen.

kozmetikum szépség fogyás bőrfeszesítés

hogyan lehet aromaterápiás fáslizást végeztetni?

Telefonáljon bátran, és kérjen időpontot. Javasoljuk, hogy vigyen magával pót alsónemüt, amibe a fáslizás után átöltözhet, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek. Megbeszélik a kezelési célokat és módszereket, valamint az otthoni instrukciókat. A diagnosztizálás és a vendéglap kitöltése után megmérik szervezete savasságát. Szervezete sav-lúg egyensúlyának beállítása lényeges a kezelés eredményessége szempontjából. Mindezek alapján szakemberünk személyre szóló kezelési tervet állít össze Önnek.

a kezelés folyamata

A kezelendő helyekre szakemberünk vékony rétegben bemasszírozza az alakproblémájának megfelelő aromaolajat. Azon területeken, ahol söprűvénák vagy hajszálér tágulatok vannak, jégpólya hatású gélt alkalmaz, védve ezeket a vérbőség kialakulásától. Ezt követően begöngyöli az Ön egyedi adottságainak megfelelő illóolaj és gyógynövény extraktokkal átitatott fáslikba. A fáslizás közvetlenül a térd felett kezdődik, a combokon és ülepen keresztül egészen a mell alatti területig. Térd felett kezdve minimum 3 fásli szükséges, erősebb felépítés esetén 4 fáslit alkalmaz. Speciális kezelések esetén lábfejtől fáslizva, 6-10 fáslira van szükség. Ezután egy kényelmes ágyra fekteti, nylonfóliával betakarja. A hatóidő 45-60 perc, mely idő alatt Ön pihenhet. A hatóidő alatt először melegségérzet, majd belső hűvösség lép fel, mely effektus az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés testi érzete. Ezután a fáslikat eltávolítja, és befejező kezelésként bemasszírozza az Ön kötőszövetének megfelelő utókezelő gélt.

szép alap bőr kezelés feszes fiatalítás fáslizás fogyásmit kell tennem a megfelelő hatás elérése érdekében?

- Három-négy órával a kezelés előtt nem vehet magához szilárd ételt, mert egyebként a szervezet a vérben található tápértékeket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!
- Fogyasszon legalább 2,5 liter napi folyadékot. Cukormentes vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó, méregtelenítő teákat. A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja lebontani a tárolt zsírokat.
- Alkoholt és szénsavas italokat ne igyon!
- Közvetlenül a kezelés után ne napozzon, vagy szoláriumozzon!
- Kezelés után 3-5 óráig ne tusoljon!
- Ha teheti, a testsúlycsökkentést segítse elő egy Önnek megfelelő, egészséges diétával.

további Weiner Kosmetikum alkalmazások

Termékpalettánk rendkívül sokoldalú, és folyamatos kutatás-fejlesztéssel biztosítjuk a mindenkori legkorszerűbb kezelési módszereket és anyagokat. Összesen 42-féle (14-féle fásli átitató, 11-féle aromaolaj és 17-féle elő- és utókezelő) anyag és ezek kombinációjának segítségével a kezelések teljes mértékben egyénre szabhatók. Termékeinket kizárólag természetes hatóanyagokból állítjuk össze. A szokásos szépségipari alkalmazásokon kivül vannak egészen újszerű módszereink a nemkívánatos söprűerek elhalványítására, ödémák és hematómák kezelésére, a koleszterinszint és vérzsír csökkentésére.
Forduljon hát bizalommal szakemberünkhöz, aki mindenben segítségére lesz!

további fontos információk

Ön már egy kezelés után is tapasztalhatja a pozitív változást, de igazán látványos eredményekre számíthat, ha egy kezelési terv alapján összeállított és hatásmechanizmusában is tudatosan egymásra épített fáslizási sorozat igénybevételéről dönt.
A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizó eljárás nem csak a hölgyek privilégiuma! Az elmúlt időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy az egészséges életmód felértékelődése egyre több férfit bír rá, hogy nagyobb figyelmet fordítson az egészségére és egyúttal a megjelenésére is. Íme egy módszer, amely mindkét esetben megoldást jelent.
A Wiener Kosmetikum® által kifejlesztett visszér-lábfásli módszer értékes hatóanyagaival optimális megoldást nyújt mindazoknak, akik ilyen problémával küzdenek. A kanadai sóska értékes hatóanyagainak halványító hatása van. A visszerek világosabbak lesznek és elhalványulnak, elősegítve a lábak sima, vonzó megjelenését.


Szeretettel várjuk!


Elérhetőségünk

Telefon: +36 70 402 8644

Címünk: 3525. Miskolc,
Kazinczy F. utca 4/B