hiFu pen arcfiatalítás

arckezelés szépség ránctalanítás hifu

HIFU Arcfiatalítás, eredeti koreai technológiával

Szenzációs eredmények, egyetlen kezeléssel
FÁJDALOMMENTESEN!

– Bőrfeszesítés
– Szemöldök emelés
– Szemkörnyéki ráncok csökkentése
– Arc lifting
– Bőr volumen fokozás
– Nyaki ráncok csökkentése
– Toka emelés
– Orr és száj közötti ránc halványítása

A legeredményesebb műtét nélküli arcfiatalító technológiák (lézer, IPL, ultrahang, RF) hatásának alapja, hogy a kezelés során a bőrben képződő hő hatására kollagén újraképződés indul be.

mi a hifu?

Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang
A precízen fókuszált ultrahang energiának melegítő hatása van. Működése hasonló ahhoz, mint amikor a napsugarakat egy nagyítóval „összegyűjtve” és fókuszálva képesek vagyunk meggyújtani a papírt, de a fókuszponton kívül minden sértetlen marad. A fókuszált ultrahang a többi hő alapú kezeléssel ellentétben a bőrfelszínt nem melegíti fel, a képzett hő csak a bőr meghatározott mélységében hoz létre apró koagulációs zónákat. Így felszíni sérüléssel sem kell számolni. Ezeket a pici sérüléseket technológiánk három mélységben tudja létrehozni, így a kezelő az arc minden területét a sajátosságainak megfelelően, több rétegben kezelheti. A bőrfelszínt és a környező szöveteket nem éri sérülés, a kezelésnek látható külső nyoma nincs. Ezáltal látványosan feszesíthetjük a megereszkedett szöveteket a bőrben és a SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) rétegnél.

mi az a smas réteg?

Ez a vékony, ámde erős réteg köti össze a bőr zsírrétegét az alatta lévő izomréteggel. A SMAS réteg felelős elsősorban az arc megereszkedéséért, és a fiatalos kontúrok elvesztéséért, hiszen, ha megereszkedik, már nem képes ellensúlyozni a gravitáció hatását. Jó hír azonban, hogy ugyanilyen erőteljesen reagál a lifting kezelésekre, így nagyságrendekkel látványosabb lesz az eredmény, ha stimulálni tudjuk a kezeléssel, mint ha csak a bőr felszínére hatottunk volna. A SMAS réteg kezelése megsokszorozza a lifting eredményeit.

Miért válassza a Contour Vital HIFU kezelését? Mert…
- a piac egyik legfejlettebb készülékével végezzük
- egyetlen kezelés is elég lehet
- 3 mélységben végezhetjük el a kezelést (a SMAS réteget is elérve)
- nem kell felszíni bőrsérüléstől tartania
- rövid kezelési idővel számolhat
- precíz, biztonságos és hatékony
- nincs felépülési idő
- azonnal látható eredményei vannak

hogyan működik?

A készülék által okozott apró, kontrollált hősérülések gyógyulási folyamatának eredménye egészségesebb, fiatalosabb, feszesebb bőr. A magas hőmérséklet emellett fokozza a fibroblast sejtek kollagén és elasztin termelő képességét (lényegében újramodellezi az arc tartószerkezetében a rostállományt), amitől a bőr hosszú távon sokkal fiatalosabb lesz. A HIFU kezelés képes eljutni 4,5 mm mélységbe is, ahová más műtét nélküli eljárások (lézer, IPL, ultrahang, RF) nem tudnak elérni, és ott a SMAS réteget feszesíti, jelentős lifting hatást kifejtve. A 3,0 mm mélységben végzett kezelés a kollagén rendszer rekonstrukciójával szintén intenzív arc lifting hatást idéz elő, 1,5 mm mélységben pedig az elasztin rostszerkezet újraépítésével gondoskodunk a ráncok csökkentéséről. A három rétegben végzett kezelés hatásai összeadódnak. Ettől lesz különösen hatékony a HIFU kezelés!

szép alap bőr kezelés feszes fiatalítás fáslizás fogyás ráctalanító
hifu szépség ránctalan kezelés
arc szépség előtte utána szép bőr nem lóg

kezelés előtt és kezelés után

gyakori kérdések

Kinek ajánlott a kezelés?
Akik úgy érzik, hogy megereszkedett a bőrük az arcukon, vagy a nyakukon; akiket zavarnak a szemük, szájuk körüli apró vagy a nagyobb mimikai ráncok; akik látványos eredményeket nyújtó kezelést keresnek, de nem szeretnének kés alá feküdni; akik nem szeretnének hosszas kezeléssorozaton átesni.
Hány kezelésre lesz szükség?
Már egy kezelés után jelentős változás látható. Forduljon a kezelőhöz az egyéni kezelésével kapcsolatban!
Fájdalmas a kezelés?
Köszönhetően a kiemelkedő PEN-HIFU high-tech gyártási technológiának, a készülék fókuszpontja egyedülállóan pontos és apró, kerekded formájú, ezáltal a kezelések a készülékkel az összes többi, Magyarországon elérhető HIFU kezeléssel szemben, fájdalommentes.
Mely területeket lehet kezelni?
Szemöldök, szemkörnyék, szem alatti terület, orca, nevetőránc, száj környéke, nyak, dekoltázs.
Mennyi ideig tart egy kezelés?
Egy átlagos arckezelés a terület nagyságától és a kezelés összetettségétől függően 60-90 percig tart.
Mennyi idő múlva láthatom az eredményeket?
Általában egy azonnali lifting hatás már az első kezelést követően szinte közvetlenül tapasztalható, a maximálisan eredmény a kezelés után 2-3 hónap alatt fokozatosan alakul ki a kollagén és elasztin rendszer megújulásával párhuzamosan.
Biztonságos a kezelés?
A legjobb eredmények elérése valamint az égési sérülések, komplikációk elkerülése szempontjából is kifejezetten fontos az energia rendkívül precíz, és megfelelő méretben történő bejuttatása. Ezt csak a legmagasabb technológiai színvonalú készülékek tudják biztosítani. A páratlanul pontos gyártási technológiának köszönhetően a készülékkel végzett kezelések kiemelten biztonságosak. A készülék orvosi CE minősítéssel rendelkezik. A maximális eredmények 2-3 hónap alatt alakulnak ki fokozatosan, és egyéni adottságoktól függően 1-1,5 évig tartósan megmaradnak.

Szeretettel várjuk!


Elérhetőségünk

Telefon: +36 70 402 8644

Címünk: 3525. Miskolc,
Kazinczy F. utca 4/B