ultratone

szépség kezelés arcbőr feszes

ULTRATONE ™

Felülmúlhatatlan Bioptic ™ alakformáló és arcfiatalító rendszer
Az Ultratone ™ legújabb berendezéseinek kifejlesztésében a világ legnevesebb kutatói, orvosai, bio-neurológusai – élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem tudósaival – vesznek részt.

A forradalmian új Ultratone ™ berendezés a bio-neurológia legújabb kutatási eredményeit felhasználó trofikus kódtechnológiára épül amely a jövő megoldását jelenti:

–  az alak formálásában,
–  a zsír leépítésében,
–  az izmok kidolgozásában,
–  a narancsbőr kezelésében,
–  a test méregtelenítésében
–  a bőr feszesítésében
– az arc  újjávarázslásában és
–  a fiatalság megőrzésében

testkezelések

A jövő koncepcióját megvalósító, sejtszinten ható Ultratone™ berendezés egyedülálló a világon és fényévnyi távolságra van a hagyományos izomstimulációs technikáktól. A fantasztikus, látványos és hosszú távú eredmények elérése mellett rendkívül kellemes kezelésérzet jellemzi, mely mögött a titkot az Ultratone™ speciális „Ultrawave ™" jelformája jelenti.
Karcsúsítás és alakformálás
- Azonnali méretcsökkentés
- Karcsúsítás és súlycsökkentés
- Cellulite elleni kezelés
- Zsírleépítés
- Szülés utáni karcsúsítás
Tónusfokozás
- Izomkidolgozás
- Mélyizom torna
- Bőr lifting és tónusfokozás
- Mellemelés, mellizom torna
- Szülés utáni tónusfokozás, úiraformálás
- Medencefenék tónusfokozása
Méregtelenítés és helyreállítás
- Nyirokmasszázs
- Méregtelenítés és keringésjavítás
- Börmegújítás
- Masszázs
- Stressz oldás
Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés, és a méreganyagok felhalmozódásának egyenes következménye a jól ismert cellulit különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csökkentésével az eredeti kötőszöveti állapot helyreállítását célozzuk meg. Ön a megoldás ismertetőjét tartja a kezében. A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését. Az életkor előrehaladtával a bőr feszességéért felelős kollagén termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ezt a folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A BOM-TRS Center berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságat, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

További előnyök


Csúcsteljesítményű holisztikus programok az arc és a test számára, a koncentrált és hosszú távú eredmények elérése érdekében. A csatlakozókban elhelyezett rózsakvarc kristályok kromoterápiás lágy borostyánsárga fénye megnyugtatja Önt, javítja közérzetét, az ayurvédás bioenergia feltöltődés javítja szellemi és fizikai állapotát.
Sport edzés
- Sebesség
- Teljesítmény
- Erő
- Állóképesség
- Kitartás
- Testépítés
- Nyújtás
- Helyreállítás
Terápiás kezelés
- Hi Tens
- Lo Tens
- Vegyes Tens
- Rehabilitáció
- Kapillarizáció
- Akupresszúra
- Reflexológia
- Görcshajlam csökkentés


szépség kezelés fiatal fogyás


multi testkezelések

TAKARÉKOSKODUNK AZ ÖN IDEJÉVEL! Kezelhetjük külön a testet, vagy külön az arcot, azonban ezt akár egyidejűleg is megtehetjük. A 30-40 perces kezelési idő alatt egyidejűleg és külön beállítható formában
Ön komplex és testreszabott arcemelő és fiatalító programokat kaphat, a kiválasztott testkezeléssel egyidőben. Lehetőség van olyan kezelések összeállítására, amelyek egyidőben akár hat különböző testterületen (has és derék, combok, fenék és csípő, hát, vádlik, mellek és karok) hatnak. Természetesen az egyes területek kezeléséhez különböző programokat állíthatunk be:
- Karcsúsítás
- Cellulite kezelés
- Tónusfokozás
- Szülés utáni helyreállítás
- Méregtelenítés
- Bőrmegújítás
- Zsírleépítés
- Feszesítés
- Szilárdítás
- Erősités
- Nyirokmasszázs
- Masszázsarckezelések

A plasztikai sebészet nélküli face lifting és arcfiatalító kezelések gyengéd arcizom torna lépései a felszíntől a mély tartóizom struktúrákig hatva megszüntetik a petyhüdtséget, helyreállítják az arckaraktert, csökkentik az arc ráncait, feszessé és rugalmassá teszik a bőrt, lejuttatják az ápoló és nedvesítő hatóanyagokat a mélyebb szövetrétegekbe, sőt egy speciális mikroáram jelforma segítségével gondoskodnak a bőrstruktúra hosszú távú megfiatalításáról.
A hatás bámulatba ejtő...
- Sebészet nélküli arcemelés
- Mélyizom tónus
- Bőrtónus
- Nyirokmasszázs
- Ránccsökkentés
- Keringésjavítás
- Hidratáló masszázs
- Eredményfenntartás Az Ultratone™ olyan világsztárok nélkülözhetetlen eszköze szépségük, vonzerejük és sikereik fenntartásában, mint Madonna, vagy Shakira, mint ahogy arról az angol média is beszámolt.

Ezt a nagyszerű technológiát Önnek is fel kell fedeznie!
Szeretettel várjuk!Elérhetőségünk

Telefon: +36 70 402 8644

Címünk: 3525. Miskolc,
Kazinczy F. utca 4/B